”Varje patient är unik, de lever sina egna liv och har olika mål i livet, även om de har liknande skador och symtom. Därför är det nödvändigt att anpassa behandlingen efter varje patient.”

Om kliniken

Rehdo erbjuder olika former av medicinska tjänster som syftar till att ge varje patient en så god livskvalitet som möjligt.

  • Spasticitetsbehandling med träningsråd och injektionsbehandling.
  • Profylaktisk behandling av kronisk migrän.
  • Injektionsbehandling av överdriven svettning, så kallad hyperhidros
  • Injektionsbehandling av tandpressning, sk bruxism
  • Estetisk injektionsbehandling med botulinumtoxin

Dr Patrik Säterö

Jag startade verksamheten 2009 för att få möjlighet att utföra de färdigheter jag lärt mig genom åren. Från och med 2014 arbetar jag med detta på heltid i egen regi. Målet är att hjälpa personer i rehabiliteringen efter olika neurologiska skador och sjukdomar. Det är mycket man kan göra för att få ett så bra liv som möjligt. Min upplevelse är att den offentliga sjukvården kan mycket men många personer behöver mer än vad som erbjuds. Kanske kan jag hjälpa några till en lyckad återhämtning.

Min bakgrund

Jag studerade till sjukgymnast 1993 till 1996 i Göteborg och arbetade som stolt sådan på Sahlgrenska Sjukhuset därefter. Lärde mig mycket och fick vänner för livet. Men en nyfikenhet och vilja att förstå hur kroppen fungerar mer i detalj hade väckts och jag ville läsa vidare. Så mellan 1997 och 2002 läste jag Läkarlinjen vid Göteborgs Universitet och trivdes jättebra. AT avverkades i Varberg och efter kortare vikariat på Psykiatriska kliniken i Varberg och Barnmedicinska kliniken på Drottning Silvias Barn- och Ungdomssjukhus började jag min ST-utbildning på Rehabiliteringsmedicin, Högsbo Sjukhus. Här hade jag god nytta av min bakgrund som sjukgymnast. Specialistexamen 2009 och under en kort period 2010 tillförordnad enhetschef.

Sjuksköterska Susanne Meyer

Jag har arbetat på Rehdo sedan 2019 med injektionsbehandling, främst hyperhidros, migrän och estetiska behandlingar. Ni träffar mig på Rehdo tre dagar i veckan. De andra två dagarna har jag en forskningstjänst på plastikkirurgen Sahlgrenska Universitetssjukhuset. För mig är det viktigt att patienten känner sig trygg och delaktig i sin vård.

Jag är legitimerad sjuksköterska sedan 2004. Efter min examen arbetade jag på plastikkirurgiska enheten på Sahlgrenska Universitetssjukhuset på vårdavdelning i flera år. Jag har även jobbat som operationskoordinator under en längre tid.

Susanne

Rehdo finns i Göteborg men även regelbundet i Uddevalla och Varberg

Allt bokas här på hemsidan eller kontakta sjuksköterska. 

Göteborg – Kristinelundsgatan 16, vån 1
Uddevalla – Södra Drottninggatan 22 
Varberg – hos Paus frisör och inredning, Kyrkogatan 1B