”Varje patient är unik, de lever sina egna liv och har olika mål i livet, även om de har liknande skador och symtom. Därför är det nödvändigt att anpassa behandlingen efter varje patient.”

Om kliniken

Rehdo erbjuder olika former av medicinska tjänster som syftar till att ge varje patient en så god livskvalitet som möjligt.

  • Poliklinisk rehabilitering efter stroke och andra hjärnskador. Tips och råd om träning, medicinering, information om sjukdomsmekanismer, läkemedel, arbetsåtergång med mera.
  • Medicinsk behandling och stöttning vid klinisk depression, ångesttillstånd, utmattningsproblematik, livskriser och liknande.
  • Spasticitetsbehandling med träningsråd och injektionsbehandling.
  • Profylaktisk behandling av kronisk migrän.
  • Injektionsbehandling av överdriven svettning, så kallad hyperhidros.

Dr Patrik Säterö

Jag startade verksamheten 2009 för att få möjlighet att utföra de färdigheter jag lärt mig genom åren. Från och med 2014 arbetar jag med detta på heltid i egen regi. Målet är att hjälpa personer i rehabiliteringen efter olika neurologiska skador och sjukdomar. Det är mycket man kan göra för att få ett så bra liv som möjligt. Min upplevelse är att den offentliga sjukvården kan mycket men många personer behöver mer än vad som erbjuds. Kanske kan jag hjälpa några till en lyckad återhämtning.

Min bakgrund

Jag studerade till sjukgymnast 1993 till 1996 i Göteborg och arbetade som stolt sådan på Sahlgrenska Sjukhuset därefter. Lärde mig mycket och fick vänner för livet. Men en nyfikenhet och vilja att förstå hur kroppen fungerar mer i detalj hade väckts och jag ville läsa vidare. Så mellan 1997 och 2002 läste jag Läkarlinjen vid Göteborgs Universitet och trivdes jättebra. AT avverkades i Varberg och efter kortare vikariat på Psykiatriska kliniken i Varberg och Barnmedicinska kliniken på Drottning Silvias Barn- och Ungdomssjukhus började jag min ST-utbildning på Rehabiliteringsmedicin, Högsbo Sjukhus. Här hade jag god nytta av min bakgrund som sjukgymnast. Specialistexamen 2009 och under en kort period 2010 tillförordnad enhetschef.

Viktiga samarbetspartners

Sjukgymnaster

 

Läkemedelsföretag

Rehdo AB

Kristinelundsgatan 16
411 37 Göteborg

Tel 0767665505
Email susanne@rehdo.se

Kontakt