Svettas mycket i armåhålor under armarna? Bli fri från armsvett med svettbehandling hos Rehdo. 

Rehdo i Göteborg erbjuder svettbehandling av armhåla med goda och lånsiktiga och resultat. Att svettas mycket under armarna kan försvåra vardagen i både arbetslivet och i sociala sammanhang.

Svettning i armhålan kan starkt påverka din livskvalitet men det behöver ju givetvis inte vara så. Svettkliniken Rehdo behandlar armsvett med botox

Svettbehandling i armhåla med botox

På Rehdo i Göteborg behandlar vi överproduktion av svett effektivt med hjälp av det naturligt förekommande ämnet botulinumtoxin. Det finns tillgängligt som läkemedlen Botox, Dysport och Xeomin.

Dessa olika botulinumtoxin är registrerade läkemedel som är godkända av Socialstyrelsen och Läkemedelsverket för medicinsk och kosmetisk användning. 2003 blev det godkänt för behandling av överdriven svettning, sk hyperhidros. Läs mer om hyperhidros behandling.

Botox injiceras med små, tunna nålar där svettkörtlarna finns, precis under huden. Vid behandling i ansikte och armhålor krävs ingen bedövning. Vid behandling av händer och fötter krävs oftast bedövning, men det är individuellt. Vi bedövar med gel, is och inandning av lustgas.

Efter behandlingen blir man oftast helt fri från problemen. Effekten varar i 3-12 månader, och därefter behöver man oftast ny behandling. Om behov finns kan man komma på ett återbesök 2-4 veckor efter behandlingen för att komplettera. 

Inför svettbehandling av armhålor

Konsultation inför behandlingen kan göras med ett besök, på telefon eller via mailkontakt. Då pratar man om hur det påverkar livet och hur det fungerar och kommer gå till. Vanligast är att behandlingen sker vid första besöket.

Behandlingen kan utföras när som helst på dagen och tar ca 30-60 minuter. Man kan leva som vanligt direkt efter utan restriktioner. Bara bra att försöka hålla de behandlade områdena rena tills de små injektionssåren läkt.

Boka tid för svettbehandling

Använd formuläret nedan för att skicka in en bokningsförförfrågan. Du kan också ringa oss på 076-766 55 05 eller e-posta till susanne@rehdo.se